Eksamen, streik, TIL og gladnyheter

Jeg og 40 000 andre sisteåringer hadde norskeksamen i dag. Gikk vel i grunn rimelig greit. Analyserte en reklame, enkelt og greit.
Fikk tidenes gladnyhet i dga! Siden jeg kom opp i matematikk skriftlig eksamen så kan jeg ikke komme opp i matematikk muntlig! Jeg er ekstremt lite talentfull i matematikk, jeg ligger vel og vipper i grenselandet til strekt lidende av dyskalkuli. Ikke særs flink altså. Og jeg har jo lidd av hyperhøy panikkangst i det siste på grunn av tanken på å skulel stå foran to voksne mennesker med en utdanning innenfor matematikk, og jeg skal snakke matematikk foran dem! Jeg skal ha et foredrag om temaet, ha! Jeg ler så jeg griner ved tanken, ikke akkurat mitt dream scenario! Men takk Gud og hvermann så slipper jeg det.

Og enda en gladnyhet for meg og sikkert et par andre stykker, mulighet for streik fra og med onsdag! Amen and praise the lord! Hva er vel mer perfekt enn litt skolefri? Alle eksamener unntatt muntligen er jo unnagjort, samme er tentamene. Så strengt tatt har vi definitivt ingenting å gjøre på skolen. Jeg er jo som vanlig i et desperat behov for penger, så jeg satser på fri sånn at jeg kan jobbe litt hos min kjære bror. Klippe litt gress, plante litt blomster og legge litt stein. Helst i sol sånn at jeg blir brun og blid, men har jo lært meg å ikke håpe for mye.

Ellers så er det vel på sin plass å juble for TIL som endelig etter Gud vet hvor mange kamper og forsøk, klarte å få en ball inn i mål og faktisk score et poeng. Hadde jeg hatt et fnugg av fotballinteresse i sjelen min så hadde jeg sikkert vært super happy. Men de gang ei!

Reklamer

There are no comments on this post.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: